„Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Nem veheti el senki tőled azt, hogy a tavaszi szellőnek édes nyírfaillata van, és selymes puha keze, mint a jó tündéreknek.”
-Wass Albert-

2010. augusztus 24., kedd

LV

Egy anyukának kérte a lánya szülinapi meglepiként. A karkötő mintáját a megrendelővel közösen készítettük, amiket talátunk egyik sem felelt meg az ízlésének, még a színeket sem tehettem akámilyen sorrendbe :)
A karkötőhöz egy kistáska is dukált, hogy egy hasonló nagytáskát díszítsen.11 megjegyzés:

 1. Húúúú, ez igazán nagy munka lehetett!!! Gratula!

  VálaszTörlés
 2. very beautiful, nice bracelet and bag

  VálaszTörlés
 3. Szuper a karkötő, szeretem a színes dolgokat. :) A kistáska pedig valami tünemény. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon nehéz feladat másnak ékszert készíteni!Más az ha már a meglévőből választ az illető,és más személyre szabott ékszert készíteni!Nekem nagyon tetszik,fehér,de színes,a kis táska pedig elegáns és helyes!Szóval nálam bejön:)

  VálaszTörlés
 5. A beautiful bracelet! The little bag is really cute :)

  VálaszTörlés
 6. Que cosas más bonitas haces, me gustan mucho. Un saludo y quedas invitada a conocer mi blog, allí espero tu comentario

  VálaszTörlés
 7. Drága Nooni!!! mi van veled? olyan rég nem hallottam rólad!!!!hol vannak a szép ékszereid? nem látlak a fórumon sem...gondolok rád!!!

  VálaszTörlés
 8. Szia Heni!
  Elkezdődött a suli a nagylánynak, a középső lányomnak az oviba beszoktatás.... Azért fűzök is, a blogokat is olvasgatom (nálad is jártam tegnap :) ), csak éppen ide nem kerül fel semmi. Majd egyszercsak mindent megmutatok :)
  Jó érzés, hogy hiányzom valakinek!!!

  VálaszTörlés
 9. Thank you for your comment.
  You have a nice blog.
  http://Lakesidedreams.blogspot.com

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szép lett!!! Gratulálok!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails